woensdag 10 oktober 2018

Het " gezondheidsplan " van de Wereld Gezondheids Organisatie en hoe dit ons ziekmaakt


Onze samenleving vermedicaliseert. We zijn afhankelijk geworden van de medici en de farmaceutische industrie.

Je kunt tegenwoordig geen krant meer opslaan of geen programma meer zien of er wordt gepraat over vaccineren. En hoe wenselijk dit zou zijn. Waar komt dit vandaan en klopt dit wel ? 

Er ligt iets heel ongezonds aan ten grondslag waar de meeste mensen niets van af weten... Het hele idee van vaccineren heeft een schokkende bedoeling. Het bevorderen van gezondheid is nimmer de drijfveer geweest. Lees, kijk en huiver..

 De volgende info komt uit een lezing van Dr. Suzanne Humphries - gefabriceerde toestemming ,uit 2015. Te zien op You Tube.

Zij is een Amerikaanse nefrologe die 20 jaar lang pro vaccinaties was, ze zelf ook gaf, maar er gaandeweg achter kwam dat die ook veel schade toebrachten aan kinderen. Ze dook erin en zocht uit hoe ze gemaakt werden en welke ingrediënten erin gedaan werden. Zij deed, en doet nu nog steeds,  onderzoek naar hoe het allemaal in elkaar steekt. Daarbij stuitte ze o.a. op het volgende :

( en hier zou, naar mijn idee, de discussie over het wel of niet vaccineren over moeten gaan ).

Onze gezondheid en die van onze kinderen is wereldwijd in het geding.

Dr. Suzanne Humphries zegt in deze lezing :

 " In 1997 formuleerde de Wereldgezondheidsorganisatie ( WHO ) een strategie, waarvan een boek is gemaakt met de titel :

"Het strategische Plan" "Managing Opportunity and Change : a vision of vaccination for the 21 st Century ".

In dit boek wordt een plan beschreven om volledig te kunnen veranderen (!) hoe mensen denken over vaccins.

Het plan had enkele kernpunten waaronder hoe de media gebruikt konden worden om boodschappen te structureren die de publieke opinie vorm geven.

Om met de belangrijkste leidende opiniemakers samen te werken, of ze over te halen, uit alle lagen van de bevolking.

Medisch, leek en amusement. Om overal vaccinvertegenwoordigers te krijgen, die allemaal dezelfde boodschap verkondigen en ook alleen maar die ene boodschap.

Dit plan benadrukte private - publieke samenwerking en liefdadigheid. Met het doel om vaccins een hoofdonderwerp te maken in de samenleving.

L
et wel : het doel is niet om gezondheid te bevorderen maar om geld te verdienen ( big farma is een industrie), mensen ziek te maken en te houden ( brengt geld in het laatje van wieg tot het graf en zieke mensen zijn makkelijker te regeren ) én de groei van de wereldbevolking af te remmen ( bv. het HPV vaccin maakt meisjes onvruchtbaar ). 

Dr. Suzanne Humphries (zie link hieronder ) zegt : "Iedereen die dit boek leest kan duidelijk zien dat dit een plan was, wat zou resulteren in wat ik zou noemen : " Het langzame koken van menselijke kikkers in koud water. 

Hopende dat we het niet eens zouden merken. Om ons allemaal op een punt te krijgen waarin we niets anders meer zouden zien buiten het dogma." ( einde citaat ).

Nu is het meer dan 20 jaar later en zien we de druk om onze kinderen, maar ook steeds meer onszelf (!) te vaccineren tegen van alles en nog wat, overal om ons heen een nogal dwingend karakter krijgen. 

En dat we als de kikkers in de metafoor van Dr. Humphries steeds meer dingen als normaal gaan accepteren is ook te zien aan o.a. het in diskrediet brengen van alternatieve geneeswijzen en het verbod op o.a. informatie daarover. 

We vinden het al heel normaal dat er op de homeopathische middelen niet meer staat waar ze voor te gebruiken zijn. En ideeën als : " iedereen weet toch dat die middelen niet werken ", worden gevoed. 

En de recente acties van o.a. Google, Fb en Istagram, om honderden websites en accounts over alternatieve geneeswijzen, onder het mom van nep nieuws, zonder waarschuwing te verwijderen en uit de zoekmachines te weren door de inzet van robots.

Wij verkeren in Nederland nog een beetje in de waan dat we alles dat we nodig hebben gewoon op internet kunnen opzoeken. Maar de informatie - vijver waaruit gevist kan worden wordt doelbewust zo leeg mogelijk gemaakt. 

Niet alleen de websites over alternatieve en natuurlijke geneeswijzen maar ook websites die bewustwording willen bevorderen. Want mensen die zelf nadenken kunnen heel lastig zijn om te besturen.


Bekijk de rest van deze boeiende lezing uit 2015. Nederlands ondertiteld.

https://youtu.be/RvSC510_qR8





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.