woensdag 10 oktober 2018

Zelfbeschikkingsrecht en gezondheid

Ons medisch systeem is ziek, heel erg ziek. Oja, zul je denken ? Hoe bedoel je ?

Ons medisch systeem is nog maar een kleine 100 jaar oud en toch denken we dat de dingen die het ons biedt beter zijn dan alle remedies op natuurlijke basis die al duizenden jaren door de mens zijn gebruikt. De ziekenhuizen zijn overvol en ouderen hebben vaak een hele winkel aan verschillende medicijnen die ze elke dag moeten nemen voor van alles en nog wat.

We hebben geen vertrouwen meer in ons eigen immuunsysteem. Of we zijn vergeten dat we het hebben en hoe we het kunnen versterken om ons te genezen.

We zamelen veel geld in met allerlei ludieke acties om als maar meer " wetenschappelijke " onderzoeken te kunnen bekostigen die ons dan het ei van Columbus moeten gaan brengen.

Een van de redenen, zo niet de hoofdreden, dat we dat ei never nooit niet gaan vinden is omdat de farmaceutische industrie dat niet wil. Er bestaan al meer veelbelovende middelen en remedies tegen bv. kanker dan je denkt. Allemaal tegengewerkt en verdonkeremaand door deze machtige industrie.   ( Kijk bv de serie : The truth about cancer van Ty Bollinger ). Die heeft er nl. geen enkel belang bij dat we beter worden.

Dr Suzanne Humpries is een nefrologe die jarenlang geloofde dat ze goed deed door kinderen vaccinaties te geven maar op een gegeven moment ging ze de dingen die ze ooit in haar opleiding geleerd over vaccineren had eens goed tegen het licht houden. Inmiddels doet zij al jaren onderzoek naar de krachten achter het werelwijd vaccineren. Er zijn veel You Tube filmpjes te vinden over lezingen van haar.

Ze ontdekte o.a. dat het bevorderen van gezondheid nimmer het doel van vaccineren is geweest.
Dit is wel schokkend als je altijd dacht dat de medische stand zich inspande om ons steeds gezonder te maken.
Naast het winstoogmerk van de farmaceutische industrie spelen er nog een paar dingen een rol. Maar daarover later.

Een stukje uit de lezing van Dr Suzanne Humphries (2015) over de basis van ons medisch / farmaceutisch systeem....

 https://youtu.be/RvSC510_qR8

Ze zegt :

"We hebben vandaag de dag een computersoftware - biljonair (Bill Gates), de farmaceutische industrie, Academia, Het ministerie van binnenlandse veiligheid van de VS en de WHO, die allemaal unaniem spreken en werken om dezelfde doelen te bereiken.

Over deze allianties zou iedereen die luistert en kijkt vele vragen moeten stellen.

Want de doelen zijn om onze gezondheidsvrijheid te beperken. Om te censureren wat we lezen en kunnen zeggen. "

En dit staat dus gewoon te lezen in dit plan dat door de WHO ooit is opgesteld.

( Ik denk alleen al aan de acties onlangs, drie jaar na deze lezing dus... van Google, Facebook, Istagram en nog enkele diensten, om alle info en websites over alternatieve gezondheid én bewustwording zonder pardon of waarschuwing te verwijderen ). 

Dr. Humpries vervolgt :

" Het jaar 2015 zal worden herinnerd door degenen die aan het opletten zijn, als een jaar van ongekende activiteit in de oorlog tegen een nieuwe publieksdreiging : "De aarzelende vaccineerder ". "

( Dit zijn we hier in Nederland, Duitsland en België al volop aan het beleven op dit moment.....)

Ze vervolgt :

" De publieke opinie over vaccinaties is volledig veranderd. En een groot gedeelte van die verandering is te wijten aan de bemoeienis van private individuen.

In 2010 heeft de Bill & Melinda Gates Foundation 10 miljard dollar gedoneerd. Amerikaanse dollars om van 2010 tot 2020 " het tijdperk van vaccins " te maken.

Ik kon me niet voorstellen wat 10 miljard dollar kon doen, zegt ze. Maar vandaag de dag, met dat plan (al 20 jaar ! ) in uitvoering, met al dat geld hebben de aandeelhouders van vaccins overal terrein gewonnen. Met een aantal opzienbarende resultaten.

In 2015 lag de focus van de VS op : " Vaccineren verplicht maken voor iedereen ". Op sommige plekken zijn ze daarin succesvol geweest. "

( En raad eens waar de focus van onze regering nu ligt ? Overal in Europa is de druk om te vaccineren  nu voelbaar en ook het doneren van organen wordt heel erg gepromoot. 14 Jarigen moeten er nu op school les over krijgen ! ( Ja hun organen zijn nog gezond en veel geld waard ).

Misleiding, desinformatie en pertinente leugens worden door " sleutelfiguren " rondgestrooid. Onze politiek doet daar ijverig aan mee terwijl overtuigende bewijzen uitblijven.
O.a. de organisatie https://stichtingvaccinvrij.nl/ heeft in het kader van de Wet op Openbaarheid van Bestuur diverse vragen gesteld. Maar wachten nog steeds op antwoord.
De publieke opinie wordt via tv en kranten ongemerkt beïnvloed en gestuurd.


Kritische mensen worden weggezet als volslagen nuts, alu hoedjes en worden zelfs onverantwoordelijk genoemd. Artsen, wetenschappers, journalisten die zich dingen afvragen worden eerst genegeerd, belachelijk gemaakt, bedreigd, in diskrediet gebracht en uit hun ambt gezet ).

Dit strategische plan van de WHO ( ! ) werd als eerste geprint in 1993 en werd in 1997 bijgewerkt.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.